Muay Thai dags

Ok, nu får det var slut på det här latandet och varaskadandet! Och för att sparka mig själv i arselet och ha en verklig anledning att komma igång igen har jag tagit en thaimatch, eller rättare sagt blivit tillsagt att gå en, typ. Först var det sagt den 16:e, idag hörde jag att det var ändrar till den 9:e. Jag är på vilket som! Det betyder att jag har, i värsta fall, lite mindre än 2 veckor på mig att komma i form och få huvudet på skaft och komma in i gamet.

Så, dags att slänga ostbågspåsen och börja svettad igen!

Nya www.mmaphuket.com

I skuggan av de senaste tidens skador har jag spenderat allt mer tid på ett av de sidoprojekt jag pysslar med åt campet. Å kan härmed presentera det första av dem:

En total redesign av www.mmaphuket.com

Det har gått åt åtskilliga timmar, har gjort allt från scratch och använt wordpress som CMS. Villket jag tycker funkar riktigt bra, krävs lite tweakningar i php koden men i övrigt så är det rätt simpelt. Mina php kunskaper är något begränsade och sträcker sig till ett grundläggande förståelse och sen ”ctrl+c, ctrl+v” kodar jag Men, men, är jävligt nöjd med resultatet iaf och har fått mycket bra respons. Det är lite smågrejer som jag inte är riktigt nöjd med som jag ska pilla med lite när jag får tid.

Så klicka gärna skiten ur sidan och kom med synpunkter!

…och missa inte den guidade video turen av campet!


Mat för en fighter

Ehm, var och handlade idag, på inköpslistan stog tonfisk, brunt ris och makrill!...det gick inte riktigt som jag tänkt mig!

R.I.P Chalong ChiDen nästan 2-åriga beefen mellan Chalong Chi och Tiger Muay Thai är över och numera står den enda ring som fanns på Chalong Chi under Tigers tak. Därmed har vi nu 4st thairingar på campet!

BurenEfter mycket om och men och många upp och ner, är den så gott som klar. Buren. Vi har börjat träna i den lite smått iaf. Det enda som direkt saknas är klädnaden till dörrkarmen samt att trappan måste sättas fast. Men den står upp och allt är på plats!

 

TMT på 2008 Pan Asian International i ManilaUnder helgen som var så var en trupp från Tiger Muay Thai i Manila, Filipinerna för att delta i 2008 International Pan Asian Games. En grappling och BJJ turnering. Jag hade mer än gärna varit med där men för det första så hade ett lämnat ett för stort hål i min budget samt att så här i efterhand hade det varit totalt bortkastat då jag klantade omkull med moppen på förmiddagen samma dag som de andra åkte, dvs då jag skulle ha åkt om jag varit med. Så jag hade inte kunnat varit med iaf.

Det var en 2 dagars turnering, både i gi och utan. Tiger skickade ett team på 9 personer och kom tillbaka med 19(!) medaljer totalt, bla guld i varje divisions öppna viktklass samt att Ray plockade guldet i Elite divisionen -79kg, dem plockade också hem trofén för bästa Team i nogi-delen.

Ganska övertygande om jag får säga det själv!

Ny taktik

Ok, jag har prövat att träna mig igenom ett sår på knät, tränat mig igenom en skadad axel och nu tränat mig igenom uppskrapad arm och ben. Inget av de tre ha funkat värst bra, speciellt det sistnämnda och jag är ärligt talat förvånad!? ;)

Så, nya planer, ny taktik. Ska ta minst en veckas, till att börja med iaf, vila. Kommer dock träna lite, sitta på cykeln, jogga lite, kanske några upphopp å så vidare. Men vila helt från saker som belastar axeln och som påverkar läkningen av såren på armen och benet negativt.

RSS 2.0