Dagens träning

Morgonpasset, Muay Thai.
30 minuters uppvärmning, varvade hopprep med dynamiska stretch övningar.

3 ronder på padsen , 3-4minuters ronder beroende på humöret hos thaitränaren som håller i klockan. Gick ok, har inte sparkat så mycket sista tiden och pga skadorna och vilotiden har jag också således fuskat en del med stretchingen, men det gick ok.

Sen 5 ronder banka säck efter det. Blir lätt lite tjatigt och enformigt efter ett tag. Måste börja köra mer kreativt och repetativt på säcken så jag får ut nått av det!

10 minuter hoppa hopprep som en idiot, vet inte riktigt varför, men de sa hoppa....så vi hoppa! ;)

30 minuters clinchsparring. Här känns axeln av mest, tog det lite lugnt och försökte lägga fokus på att ta mig ur clinchen samt att undvika och skydda mig från armbågarna. För det är här jag är som svagast, i clinchen, samt att det jag måste se upp för mest på måndag är armbågarna.

Avslutade med 300 knän och 300 pushkicks på säcken samt 200 situps, hoppade över de 100 armhävningarna pga axeln.

Eftermiddagspasset, MMA.
Har valt att köra mma på eftermiddagarna trots att jag har thaimatchen snart. Dels för att dundra på med två thaipass per dag förbättrar inte mitt game på en vecka. Utan prioriterar den varierande fysen och sparringen istället. Eftermiddags mma passen är mest standup ändå och jag får ändå 3 ronder på padsen.

Började med de 3st 3orna. 3 ronder skugga, 3 ronder sparring och 3 ronder på padsen. Sen lite mma specifika tekniker och efter det clinchdrillning åt mig. Avslutade med lite fys, 3x30 upphopp med höga knän och skuggboxning emellan på annans räkning.

Känns bra, lite dåligt flås, men med tanke på att jag inte tränat regelbundet sen jag kom tillbaka från Singapore och axelskadan, å det var den 30:e mars, och att jag hade en snabbismagsjuka i söndags och låg knockat i sängen, så är det helt klart godkänt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0