Dagens träning

Förmiddagspasset blev ett thaipass, har kört thai på mornarna nu hela veckan. Började med 20 minuters egen uppvärmning, varvade hopprep och dynamiska stretchövningar. Sen lite gemensam uppvärmning och stretch. Sen blev det 5 ronder boxningsparring, 3 ronder pads, 3 ronder på säcken och 3 ronder clinchsparring. Avslutade med 100 knän och 100 frontkicks på säcken å sen 200 situps. Sen lite avslutande stretch.

Å mitt på dan mellan passen så spenderade jag ca 1.5h skvalpandes i det 27gradiga vattnet på Nai Harn Beach! :P ...vad gjorde ni?

Sen på eftermiddagen höll jag i mma passet. Har lovat att hjälpa till med det nu medans Ray har 4 veckors ”semester” hemma i USA och Wade, den assisterande mma coachen tränar inför sin thaimatch nästa vecka. Men iaf, dök bar upp en snubbe, ganska duktig och tränar även han inför en match så vi dammade på varrandra i en timme med lite mer fightinriktad träning och avslutade med en kvarts kondition var. Det blev 4 ronder clinchsparring upp emot vägg med de små mmahandskarna och armbågsskydd. Körde med slag, knän, armbågar och nertagningar. Sen 4 ronder mmasparring, fast med de lite större ”sparring”-handskarna. Sen avslutade vi med 3 st 5minuters ronder var, med 60s vila emellan av intervaller med 30 sekunder stående med slag, sprawl och inskjut/upplyft (personen som inte kör bestämmer antal slag samt när det ska sprawlas eller skjutas) och nästa 30 sekunder med ground ’n pound på en liggande säck medans personen som inte kör försöker knuffa och slita av den andra från säcken.

Sen var jag redo att dö, hårdaste passet på länge, kändes skönt iaf!

Kommentarer
Postat av: Laban

Här har det blåst styv penis och snöslaskat... tack för att du berättar om det 27 gradiga vattnet :)

2008-02-02 @ 10:49:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0