BBQ Smokerfight

Då och då hålls det BBQ partyn på campet. Brukar vara mycket uppskattat då man får äta hur mkt man vill och det är riktigt bra med käk också. Sen bjuds det även på underhållning, smokerfights, speedkicking tävlingar och drunkenboxing brukar förekomma.

Här är en ’boxing-only’ smokerfight mellan mig och Ray från senaste BBQ’n.
Kommentarer
Postat av: robban

Tja.. en riktigt grym blogg.. har letat massor på internet om camps i thailand men man hittar inte så mycket speciellt inte från svenskar som vart där. Men ja har lite frågor till dig! Tar dom in nybörjare på tiger?Har tränat shoot i 3månader typ.Får man välja om man vill träna mma ele thai? Hur kommer man i kontakt med campet typ hur man anmäler sig?MVH Robban

2008-04-13 @ 17:26:12
Postat av: Andreas

Tjena Robban! ...å tack! :)

Yes, de tar in nybörjare. En del som kommer till Tiger har INGEN erfarenhet alls av kampsport, men de har "erfarenhets anpassat" träningsupplägg. En ring för nybörjare, en för medel och sen en avancerad tävlings ring!

Det finns 2 mma pass per dag och paralellt med det 2st thaipass, så det är bara att köra det du vill, typ thai på morron och mma på eftermiddagen. Eller tvärt om!

Du kan gå in på http://www.tigermuaythai.com eller "boka" via mail på info@tigermuaythai.com så tar dem hand om dig! Obs, skriv på engelska! ;)

2008-04-13 @ 19:41:33
URL: http://solskenknogarskenben.blogg.se
Postat av: Robban

Tjena igen.. Tack för svaren!Måste fråga lite till när ja äntligen hittat nån som vet vad han snackar om...
Vad tycker du är bäst att bo på campen ele att hittat något annat när man kommer ner?

Skydd och sånt är det grejer man ska ha med sig ele finns det möjlighet att köpa på campen? [Priser]

Så tänkte ja på språket funkar det med knackig engelska är inte min starka sida men kan ju dom viktigaste "fraserna" o "grunderna".. Robban

2008-04-13 @ 20:43:57
Postat av: Andreas

Lugnt! :)

Det är nog en smaksak, lite dyrare att bo alldeles intill campet, men det kan ju vägas upp av fördelarna med att bo så nära, är ganska inviduellt.

Skydd finns att köpa här för ungefär halva priset du skulle ge där hemma för samma grejjer. Har du egna kan du ju ta med dem, annars är det bara att köpa här!

Eftersom det är en sån salig blandning på folk och modersmål här så underlättar det givetvis med bra engelska. Men visst klarar du dig med knackig sådan, thaäländarna klarar sig utmärkt med sin! :) ...om de nu va det du mena?

2008-04-13 @ 22:35:00
URL: http://solskenknogarskenben.blogg.se
Postat av: Laban

Fattar fan inte vad det är du gör med den där "raka vänster kroken" alltså... Att jag går på den jämt är ju en sak men det verkar ju vara som flera springer in i den. Den är ju inte helt osynlig direkt nu när man sett den på film ett antal gånger, men på mattan sveper den ju in som en smäck.

Ser ju rätt kul ut, smäller ju rätt bra också. Verkar ju rätt vettig med drunken-boxing också hahaha. Ha det!

2008-04-14 @ 01:17:46
Postat av: Andreas

Laban: Haha, min smygarkrok! ^^

2008-04-14 @ 05:09:04
URL: http://solskenknogarskenben.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0