Swensen's

Dagen efter fighten så åt vi middag på Swensen’s. Ett ställe som endast säljer glass och dyligt. Och efter att varit tvungen att tappa 3kg inför fighten så var det rätt trevligt att svulla lite! 5 stora glasskulor toppat med choklad och vispad grädde. 2 vofflor, en milkshake och två munkar senare så kändes det inte längre som en lika bra idé dety gjorde på vägen dit! Men gott var det. Å stackars

Johnny, som knappt syns bakom min köttskalle, var tvungen att titta på och äta torkad frukt då han skulle gå match några dagar senare, som han för övrigt vann på knockout i andra ronden.

Kommentarer
Postat av: Laban

Är det inte Lawrence som sitter snett i mot dig? Tycker du inte det här med fair-game gått lite för långt? Visst, klappa och krama efter matchen men du behöver ju inte gå och äta glass med honom :) hehe.. Vi är rätt sjuka i skallen, ena kvällen spöar ni skiten av varandra och dagen efter käkar ni glass och garvar ihop. Och sånt här ville Bosse Ringholm förbjuda, försök med det mellan Djurgårdare och AIKare ptjooosan!

2007-10-15 @ 16:59:54
Postat av: Daniel P

Bra att du ater tunnis!!!! HAHAHAH

2007-10-17 @ 09:39:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0