Around The Camp

image102

Rundtur på Tiger Muay Thai & MMA

Har tänkt göra detta sedan länge men det har liksom inte blivit av. Men det är svårt att skaffa sig en uppfattning om hur campet ser ut genom att titta på deras nuvarande hemsida, en ny är dock på gång. Men iaf, jag tänkte ge er en liten rundtur. Bilden ovanför är egentligen 3 st ihopklippta bilder, därför det ser lite skumt ut. Men så ser det iaf ut om man står på vägen och tittar in mot campet.

Campet är uppdelat i tre delar, från ingången sett har vi först den avancerade muay thai ringen och mma delen, en liten reception samt lite vikter. I mitten är det mellanringen för muay thai. Mellan den och första delen finns ett litet tempel samt Tiger Grillen. Längst bort, del tre, finns nybörjarringen, gymrummen samt en till samling med vikter, träningsredskap och två motionscyklar. Varje muay thai ring är omgiven av säckar. Har tagit ett gäng bilder, slänger upp dem nedan med förklaringar. (Bilderna är tagna runt 13-14 tiden, dvs mellan passen, däräfr de ser lite öde ut!)


Första delen.

Bilderna under, från vänster till höger.

1) Den avancerade muay thai ringen. 2) MMA delen. 3) Vikter/maskiner. 4) Den lilla receptionen med två surfdatorer som finns tillgängliga dagtid för gäster.



Sen har vi sektionen mellan avancerade och mellan ringen. Bilderna under, från vänster till höger,

1) Säckar tillhörande avancerade ringen. 2) Nybyggt tempel. samt området mellan avancerade delen och mellandelen. 3) Tiger Grillen




Andra delen

Gör vi lite längre in kommer vi till mellanringen, även den som alla andra, omgiven av säcker. Finns även lite hantlar här. Bilden under är tagen inifrån så i bakgrunden till vänster har vi templet och till höger grillen. Här har det även ett nybyggt massagerum med två massagebäddar, samt ett utrustningsrum och en riktig våg.

image111


Tredje delen

Här har vi nybörjar ringen och tillhörande träningsyta. Här ligger även de tre små billiga gymrummen som de hyr ut samt en hel del hantlar och lösa vikter i en till liten gymdel. Och ännu längre bort finns det toaletter och duschar. Bilderna under, från vänster till höger,

1) Nybörjarringen sett från mellandelen. 2) Mattyta bredvid nybörjarringen. 3) Gymrummen, jag bor i de tredje av dem. 4) Gymsektionen




Den nya MMA delen

image116

De har börjat bygga en helt ny del som helt tillägnat mma. Det kommer vara en stor mattyta med mattor på väggarna. Det kommer finnas en fullstor bur med möjligheter att ha åskådarplatser för framtida matchningar. Buren kommer troligtvis dröja ett par månader så de kommer ställa in en ring så länge. Sen kommer det även bli en säck/gym/styrketräningsdel här med. Denna del kommer stå klar i januari, ska bli riktigt grymt!

Utöver denna utbyggnat så har campet även köpt upp närliggande mark. Så inom ett år kommer campet vara ungefär dubbelt sin egen storlek. Ha en ”riktig” stor restaurang, 12st nya gymrum, stor parkeringsplats. Chillrum med soffor, storbildsteve, biljardbord och annat skoj.

Kommentarer
Postat av: Laban

Ser nice ut, men var är alla hinkarna/papperskorgarna? Här skulle jag inte kunna träna :)

2007-12-24 @ 21:09:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0