Syfte

Meningen med bloggen är att försöka fylla det tomrum som jag påträffade när jag planerade min resa, och googlade runt efter folk som gjort/gör liknande saker. Men även för att mina nära och kära ska kunne se hur jag har det och vad jag pysslar med.

Samt även att förgylla alla vänner och kamsportsnissars mörka, kalla, trista, gråa vinterkvällar med en förstahandsrapport från paradiset och så som livet borde levas! :)

Kommentarer
Postat av: Krille, MMA Västerås

Fan va skoj att hitta en som redan håller på att uppfylla min dröm, nästan äckligt exakt oxå! Jag planerar att komma ner till TMT i sep och tänkte stanna ca 1år. En hel del av mina frågetecken har rätats ut i din blogg, efter spenderat nästan 3h lusläsandes så kan ja bara konstatera att det känns för långt till sep! :-) lycka till i kommande fighter!

2008-04-23 @ 11:56:38
Postat av: Andreas

Tackar! Å kul att den uppskattas! :) Du kommer inte ångra dig, att dra ner hit är lätt det bästa jag gjort! Då syns vi i september då! ;)

2008-04-24 @ 19:48:45
URL: http://solskenknogarskenben.blogg.se
Postat av: Eric

och jag kommer i oktober :)



2008-05-13 @ 01:43:51
Postat av: Dahlan

Tjenare! Fy fan vad jag älskar bloggen din, den uppfyller verkligen det tomma rumet som inte fanns förut, då man ej fick höra svenskars kommentarer. Har spanat in TMT sedan förra året, och funderat på att resa dit i 3 månader. Och det har varit mångra frågetecken, men nu har din blogg har tagit bort många av dem. Själv tog jag studenten den 15:e och har cirka 22 000 tillgodo(utan biljet), och då undrar jag ifall det är billigare att ta en enkelbiljett, eller att ta en tur och retur biljet. Och ungefär hur mycket fickpenngar tror du man behöver för att klara sig ganska bra i tre månader?

2008-06-13 @ 20:02:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0