På plats i Phuket & TMT

Mötte upp Fredrik på flygplatsen och tog flyget direkt vidare till Phuket. Sen där var det lättare sagt än gjort att hitta en taxi som visste vart stället vi skulle till låg, eller så låssades han bara, för under tiden vi fösökte förklara så vart vi erbjuden både billigt boende och gratis mat, men, men. Efter en stund så var vi vid TMT iaf.

Första intrycket var väll som jag hade förväntat mig. De såg inte riktigt så bra ut som på bilderna men de är riktigt najs ändå. Tyvärr håller dem på bygger om ett ringområde, men de ska va klart nu i dagarna.

Sen fick vi skjuts ner till Forest Bungalows där vi bor första månaden och där var det riktigt, riktigt bra. Vi fick en hel nybyggd bungalow som de knappt var klara med när vi kastade in våra grejer. De höll fortfarande på att hyvla dörrkarmen! Riktigt trevligt boende, med dush, toalett, teve, stor säng och kylskåp.

Det blev ingen träning idag, båda rätt trötta fortfarande efter resan så vi har mest slappat, sovit, käkat och kikat oss runt. Men i morgon blir det ett MMA pass iaf, förhoppningsvis två.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej baby! Ser otroligt skönt ut, det förtjänar du verkligen!

2007-09-06 @ 11:56:38
URL: http://miniochjag.blogg.se
Postat av: Laban

Fan vad sött med rymdrakets täcke på sängen, där kommer du och Fredde kunna sussa sött tillsammans :)) Kanske kan ni få tag på ett sånt där biltäcke senare så kan ni leka bil ^^.Dubbel susp nu grabbar !!
Skönt att ni är på plats ok utan trubbel, ska bli kul att följa bloggen. Se till att inte krokna med den nu bara!!
osu!

2007-09-06 @ 23:52:31
URL: http://laban.bsod.se
Postat av: tony

tja adde!ser bättre ut där du är och svättas än på jobbet med tunga skitiga grejor!lycka till tänker på dej.

2007-09-09 @ 09:25:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0