Fortsatt fullt ös

Ingen idé att mjukstarta här inte. Klämde av två pass på fredagen också, vädret var lite mildare men fortfarande varmare än vanligt. Repris från gårdagen, en klase bananer till frukost, promenad upp till gymmet. Första passet drilla vi lite tekniker på backen. Sen fys, 3x25 sprawl med skuggboxning emellan. Sen 5x5 minuter grappling. Lika jobbigt som igår, spyfärdig och matt av värmen, skönt! Sen efter det, skynda hem, duscha, käka, sova en liten stund.

Dags för pass nr 2. Blev ett stående pass, drilla teknik, blockar och kontringar. Avslutade passet med 4x5 minuter stående sparring, bara boxning. De va tänkt att det skulle bli lugnt tempo och ingen kraft. Men det spårade ur, till min fulla glädje, rätt snabbt och efter en stund smaskade vi på varandra rätt friskt, mycket skönt. Men framför allt, de va god stämning rakt igenom, alla gav och tog med ett leende! Bra!

Det blev en ganska tidig kväll i säng och sovmorron på lördagen, bara ett pass på dagen, kl tolv. Öppen matta, så det blev i princip 1.5 timmes grappling.



Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahahaha!! Klart att ni inte kan hålla er ifrån att smaska på varandra... hur sparras man annars? Skönt att du vet hur det känns att träna sig spyfärdig, då vet du ungefär hur en annan har det 3 dagar i veckan hehe... Kom igen när du får toa-rulle-syn som jag fick på ground n' pound passet innan du åkte :) Då har man gått förbi spygränsen.

2007-09-09 @ 22:45:10
Postat av: Laban

Inläggt ovan är från mig :)

2007-09-09 @ 22:46:24
Postat av: Anders Thomson

Tjena Grabbar!
Skönt att ni redan är i gång och inte fastnat i pattaya eller något liknande. Fan vad skönt det ser att träna pga skador så funkar det tyvärr inte för mig, åldern börjar ta ut sin rätt. Men kör på och ha det så jävla bra. Jag, Samuel och Andreas åker ner någon gång i Februari och tränar lite grann men vi kommer oxå dra vidare till Laos, Vietnam och Kambodja. Vi hörs, smaska på varann ordentligt nu, morsning Anders

2007-09-10 @ 18:38:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0