Första Thaipasset

Körde thai i morse, va lite segt att kliva upp vid 6. Men de va faktiskt skönare än att köra vid 9 för de blir två timmars extra vila mellan passen. Började med en halvtimmes hopprep, sen lite övrig gemensam uppvärmning och stretch. 2x4minuters ronder skuggboxning, sen vart det 4 ronder pads i ringen. Efter det 4 ronder på säcken. Sen körde vi lite knä, började med 100 knän på säcken, sen 20 vändor fram och tillbaka över träningsytan varanat knä, sen en 4 minuters rond med en knädrill i clinch. Efter det 400 situps och 100 armhävningar, och lite stretch på det.

Nu var detta pass i nybörjarringen, alla får börja där sen slussas dem vidare till medel och sen vidare till avancerade. Så imorgon ska jag köra i medel och förhoppningsvis senare i avancerade. Var lite orolig hur det skulle gå att sparka med höfterna men det va faktiskt inge problem alls. Sussis mördarmassage i kombination med att thaitränaren som höll padsen inte var så lång gjorde nog susen!

Körde mma på eftermiddagen, gick bra. Känner även här att höfterna är på bättringsvägen. Börjar nog vänja mig vid den här mängden av träning, känns skönt.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Dom där passen låter inte så tuffa, nästan som hemma...NOT!
Shit, jag trodde jag var sadistiskt lagd, men man får nog se sig besegrad av thailändarna.
Ska ner och plåga folket i dojon ikväll, ni jävlar har jag blivit inspirerad!!! ;)
Må gott, träna hårt!
(Håll oss uppdaterade gällande träningsupplägg inför matchen också, vore kul att se hur du laddar, UTÖVER ordinarie träning, he, he, he...)

2007-09-25 @ 17:05:01
Postat av: Daniel P

Hej grabben ar du ensammen nu? Vi sitter i hongkong nu och svettas! men det ar ganska ok har klart basta stor staden vi har varit till i asien, och mkt rent!! Dock sa skulle det vara skont med en vit sand strand men det drojer bara till pa lordag!
ha det bra!

2007-09-26 @ 11:39:34
URL: http://kratosdanne.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0