Dagens träning

Förmiddagspasset

Det blev ett thaipass, första sen fighten med Lawrence. Inte bra, känner att jag tappat lite på den stående fronten. Så från och med nu blir det iaf minst 4 thaipass i veckan.

Började med 20 minuter fri uppvärmning, hoppade hopprep och varvade med lite dynamisk stretchövningar. Sen en kort gemensam uppvärmning/stretch. Efter det blev det 2 ronder skuggning, 3 fria ronder på säcken, 3 ronder boxningsparring, 3 ronder mitts, 2 ronder endast frontkicks på säcken, 2 ronder endast knän på säcken och 2 ronder endast armbågar. Alla ronder 4 minuter. Efter det drillade vi några teknikcombos i ringen.

Sen fys, 4 minuter varranat knä hållandes i ringkanten, 20st hoppa-över-krypa-under en person som står i armhävningsposition. Sen lite olika hantelövningar och avslutade med 200 situps och 50 låååångsamma armhävningar, samt stretch.

Allt som allt strax under 3 timmar.

Eftermiddagspasset

MMA. Ray är i ryssland och fightas, eller har fightas, i Governors Cup, vann för övrigt på knock i första ronden. Så det är Wade, den assisterande mma tränaren som håller i passen tills han är tillbaka. Har blivit ganska fri träning den gångna veckan.

Började med den traditionella uppvärmningen/stretchen. Gick direkt på och drillade några escapes från mount, la sen till slag och rondade dem 2 minuter var 3ggr. Sen blev det sparring för hela slanten, 10 st 4 minuters ronder,varranan rond boxningsparring och varranan rond ground 'n pound! Skönt pass!

Kommentarer
Postat av: Emelie-Marguerite

Vad lyssnar du heslt på just nu ?
( :

2007-11-12 @ 16:53:10
URL: http://www.realemelie.blogg.se
Postat av: Laban

Jag blir kräkfärdig bara jag läser innehållet passen....och du vet att jag inte skojjar det minsta. Jag skulle lätt få ett nytt artist namn där nere: "In the red corner from Sweden... Laban The Barf Maaaaaaaaannnn!!"

Hoppas du får vara frisk så du kan träna inför matchen nu, vet ju att du kommer ställa dig i ringen/buren oavsett uppladdning så det är lika bra att du får träna ordentligt ^^.

2007-11-12 @ 18:22:20
Postat av: Andreas

Haha, Barfman! :) ...dem har jättestora fina soptunnor utspridda lite här och var över campet. En sån med ditt namn på kanske? Istället för hinken?

2007-11-13 @ 12:46:46
URL: http://solskenknogarskenben.blogg.se
Postat av: Laban

Hehe, ja en alldeles egen hink som Thailändarna blir oxtokiga om någon annan försöker kräxa i :) Vore nått det :).

2007-11-13 @ 20:54:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0